Логопедичний масаж при проблемах з мовленням

Логопедичний масаж при проблемах з мовленням

Логопедичний масаж – це ефективна процедура, що дозволяє «розговорити» дітей, що не говорять, або ж говорять погано. У Корекційному центрі «РОЗВИТОК» логопедичний масаж проводять висококваліфіковані фахівці з великим досвідом роботи ?

? Труднощі, які переживає дитина при відтворенні певних звуків, можуть бути викликані не затримками у розвитку, а порушенням тонусу артикуляційних м’язів: мускулатури язика, губ, м’якого піднебіння, щік.

Якщо ці м’язи розвинені недостатньо, то в процесі відтворення мови дитина буде вимовляти слова невиразно, нечітко, з помилками, може гаркавити або перекручувати звуки.

? Логопедичний масаж стимулює м’язи, відповідальні за формування мовлення, змушує їх працювати правильно і злагоджено, покращує кровопостачання тканин. При цьому в 95% випадках показаний саме ручний логомасаж, бо дітям потрібне тонке коригування тонусу м’язів.

? У процесі масажу стимулюється ще й нервова система пацієнта, мобілізуються приховані ресурси організму. Логомасаж проводиться курсами чи за призначенням логопеда. Паралельно можна проводити артикуляційну гімнастику, логопедичні вправи, апаратну стимуляцію.

Триває один сеанс біля 20 хвилин і часто поєднується із заняттями з логопедом – до чи після занять?

Вартість одного сеансу логопедичного масажу у нашому Центрі – 300 грн. Масаж разом з логопедичним заняттям – 500 грн. Запис на сеанси приймаємо в приватні повідомлення, на сайті та за телефонами ?

Автор:

Сторожук Марія Вікторівна

Співзасновник, психолог, сертифікований фахівець методу біоакустичної корекції

Задати питання або записатися на прийом

Запитати в Viber

Запитати в Telegram

Запитати в Facebook

Спробуйте стікерпаки нашого центру

перейдіть за посиланням для завантаження

dv278