Марія Сторожук

Продовжимо знайомство з нашими спеціалістами!

?‍♂ Марія Вікторівна Сторожук – співзасновниця нашого центру, займається з дітками апаратними методиками, мозочковою стимуляцією, заняттями з гарнітурою FORBRAIN, методом Біоакустичної корекції, Томатіс-терапією, логоритмічними заняттями та психологічним консультуванням.

Марія Вікторівна має широку практику – більше 5 років вона працює психологом в різних закладах: викладала психологічні дисципліни у ГНПУ ім. О. Довженка, займалась з дітьми у центрі нейропедіатрії, працювала у Інституті психології ім. Г.С. Костюка НАПН України.

Крім того, постійно підвищує кваліфікацію в корекційних методиках – для отримання гарних результатів у діток потрібно вміти поєднувати різні методики, глибоко розуміти дитячу психологію та вміти взаємодіяти з дітьми з особливими потребами щодо занять та спілкування.

  • Працює з балансуючим обладнанням в корекційній роботі з дітьми раннього віку та дітьми за аутизмом
  • Має кваліфікацію по біоакустичній корекції в соціалізації дітей з обмеженими можливостями здоров’я
  • Працює з технологіями біоуправління
  • Пройшла додаткове навчання для використання гарнітури FORBRAIN в корекційних і розвиваючих заняття, як один з партнерів офіційних представників FORBRAIN® в Україні

І це ми вже не кажемо про профільну освіту з психології у ГНПУ ім. О. Довженка та у Київський Інститут психології імені Г. С. Костюка НАПН України.

? Марія Вікторівна і сама мама, тому займається з кожною дитиною, як зі своєю власною. І так само переживає за гарні результати кожного ♥

З відкриттям Центру «DV Clinic» веде у ньому багато занять та щодня консультує батьків ?

Автор:

Сторожук Олександр Михайлович

CEO DV clinic, психофізіолог

Задати питання або записатися на прийом

Запитати в Viber

Запитати в Telegram

Запитати в Facebook

Спробуйте стікерпаки нашого центру

перейдіть за посиланням для завантаження

dv278